go to index page...
Cuvantu'meu!.......
Directiva Consiliului CE 89/622/CCE: Fumatul  dauneaza grav sanatatii.
 
::     Sunt roman, sunt nefumator si ca urmare a realitatii crude pe care o traim astazi, noi ca romani si anume printre multe altele am permis ca vecinii nostri bulgari sa ne fure de sub nas aceasta traditionala marca de tigari romanesti, am luat decizia de a realiza acest site Internet ca PROTEST (fiind totodata un exercitiu de Advertising - cu accente pe Corporate Identity si Marketing in special partea de Market Maintenance).
<<< Dedic acest site bunicului meu trecut in "Lumea celor Drepti" cunoscut printre prieteni ca Marin Taranu', singurul fumator din familie, fumator de tutun romanesc in special de tigari Carpati si pipa. Un om simplu dar cu stil...
 
::     Am presimtirea ca istoria se va repeta si in problema raselor de caini Ciobanesc Romanesc si Ciobanesc Mioritic tot cu vecinii nostri, dar de data asta cu vecinii unguri si asta pentru simplul fapt ca in Romania exista doua asociatii chinologice care isi disputa dreptul de a fi cea care va omologa aceste rase, ca intr-un final sa-i vedem la televizor cu buzele umflate intrebandu-ne: "Cum de am permis ca asa ceva sa se intample!"
::
     Dar si cu una din bauturile alcoolice pur romanesti si anume cu "Palinca" o tarie cu originea in Ardeal (P.S. - s-a si intamplat,  dar Consiliul  Uniunii Europene a  respins cererea  statului  Maghiar de recunoastere  a dreptului  de monopol
asupra acestei bauturi sub numele de "Palinka" pe motiv ca, cererea este neintemeiata neavand nici un fundament legal sau istoric).
::     Si ca sa inchid relativ granita aduc aminte: de Insula Serpilor (insula ce pluteste pe o punga de petrol si avand o pozitie din punct de vedere al locatiei foarte important din punct de vedere strategic, oferita mult prea usor de catre politicienii nostrii statului Uncraina); de Basarabia si Moldova "Pamant Romanesc" si de Copoiul Ardelenesc singura rasa "romaneasca" de caini pentru vanatoare (Haha... :) -rad cu lacrimi- corect spus rasa "Ungureasca" cu originea pe teritoriul Romaniei, ea fiind inregistrata de catre Ungaria). Acestea fiind unele din cele mai mediatizate.

::     Sa revenim totusi la aceasta "oaie a noastra" numita mioritic Carpati! Ati incercat sa cautati pe Internet ceva despre sau istoria acestei marci? Daca da... cu siguranta nu ati gasit nimic, caci am cautat eu din tot sufletul (chiar ma pricep la a gasi ceva pe Internet, daca este de gasit n.a.) si tot ce am gasit sunt reportaje ale ziarelor romanesti cu privire la disputa asupra proprietatii si a diverselor afaceri dubioase ce privesc in mod direct marca de tigarete Carpati, cat si pe proprietarul acesteia si anume S.N.T.R. (Societatea Nationala Tutunul Romanesc sau SNTR n.a.).

::     Ca urmare a celor de mai sus, sper sa gasesc pe cineva care sa-mi spuna aceasta minunata poveste numita "Istoria tigaretelor si a marcii Carpati". Acesta poti fi chiar Tu!... Daca sti si cel mai mic fragment din aceasta poveste scrie-mi la e-mail: carpati@go.ro.
                        Al vostru roman nefumator,

Iti place acest site?.. Daca "Da"!... pune pe site-ul tau acest logo animat, ca link catre acest site!... Multumesc,

Fun-site Tigarete Carpati
Site internet non-profit, realizat de RObitHooD I.T. Studio cu scopul de a promova si proteja marca de tigarete Carpati™, marca 100% romaneasca proprietate a S.N.T.R.
Copyright©2002 DC. All rights reserved. Logo-ul si marca inregistrata Carpati™ sunt proprietate a S.N.T.R.
v2.0-04.y2k3
made in romania